Top

GEEN BEVESTIGINGSMAILS ONTVANGEN NA JE BESTELLING? OOK NIET IN DE SPAM-MAP? Waarschijnlijk heb je dan een typefout gemaakt bij het opgeven van je mailadres. Stuur een mailtje naar: info@rockadelic.nl als je alsnog op de hoogte wilt worden gehouden over je bestelling en je de track & trace info wilt ontvangen.


Rockadelic verkoopt alleen officiële producten

LEVERTIJD
Bestellingen worden binnen 1 tot 2 werkdagen (maandag t/m vrijdag, uitgezonderd feestdagen) verzonden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze verzendtijd niet halen, dan brengen we je hier uiteraard van op de hoogte.

Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je hiervan bericht met een track&trace code waarmee je je bestelling kunt volgen op de website van PostNL.

PostNL levert meestal de eerstvolgende werkdag (dinsdag t/m zaterdag), maar soms kan het langer duren. Vooral tijdens extra drukke periodes (zoals in november en december) kan het voorkomen dat pakjes niet op de geplande dag bezorgd worden. Hou hier rekening mee als je je bestelling voor een bepaalde datum in huis wilt hebben. 


NEDERLAND

Verzendkosten zijn afhankelijk van gewicht en formaat. Plaats de producten in de winkelwagen, daar wordt meteen een indicatie gegeven van de verzendkosten.

Elke bestelling wordt verzonden via PostNL en je onvangt altijd een track & trace code waarmee je je bestelling kunt volgen (zowel bij brievenbuspost als pakketpost). 

Verzendkosten bij Rockadelic zijn altijd inclusief:

 zorgvuldige verpakking van de bestelling
 track & trace code waarmee je de bestelling kunt volgen op de site van PostNL 
 verzekering mocht er onverhoopt toch iets mis gaanRockadelic is uitsluitend een online winkel. De producten worden verstuurd vanaf een locatie die niet toegankelijk is voor afhalen of bezichtigen.
Rockadelic verstuurt elke bestelling via PostNL. Het lukt PostNL slechts in minder dan 2% van de gevallen niet op tijd te bezorgen en bijna 100% van de post wordt op het juiste adres afgeleverd. Daarnaast heeft PostNL maar liefst 2600 afhaallocaties in Nederland zodat er (bijna) altijd wel één in de buurt is.


VERZENDEN NAAR BELGIË
Verzendkosten naar België zijn €9,95. Naar België wordt altijd met pakketpost verzonden, ook kleinere bestellingen.

Verzendkosten bij Rockadelic zijn inclusief:

 zorgvuldige verpakking van de bestelling
 track & trace code waarmee je de bestelling kunt volgen op de site van PostNL 
 verzekering mocht er onverhoopt toch iets mis gaan